Köszöntünk a Magyar Lupus Egyesület portálján!

Lupusz (SLE) - az ezerarcú betegség

⋆ lupusz.hu
⋆ lupuszbetegseg.hu
⋆ lupusbetegseg.hu
⋆ magyarlupusegyesulet.hu
⋆ autoimmun.hu
⋆ hungarianlupusgroup.org

Egyesületünk idén is képviselte magát a Budapesti Immunológiai Fórumon, amelyet 2009-ben indította útjára Dr. Géher Pál egyetemi tanár és Dr. Nagy György egyetemi tanár.  Az idei (hatodik) rendezvény 2019. február 7-9-ig volt a budapesti Park Inn By Radisson hotelben.

A Magyar Lupus Egyesület egyedüli civil szervezetként képviselte magát. Volt egy standunk, ahol plakátokat és betegtájékoztató kiadványokat adtunk át az érdeklődő orvosoknak – megkérve Őket, hogy a plakátot helyezzék ki intézményükben, a betegtájékoztatót pedig adják tovább autoimmun betegséggel élő betegeiknek.

A BIF tanfolyamok célja a klinikai immunológia megértéséhez nélkülözhetetlen immunológiai alap-fogalmak és az immunmoduláció különböző módszereinek áttekintése. Az immunológia rohamos fejlődése bőségesen kínál témát, amelyek tárgyalásához nemzetközileg elismert orvsokat kértek fel. A lupusz (SLE) betegséggel kapcsolatban is hangoztak el orvosi előadások.
Köszönjük a program házigazdáinak (Dr. Géher Pál, Dr. Nagy György), hogy ingyenesen képviselhettük magunkat a BIF6-on.

 

Előadóterem

 

Előadóterem

 

Dr. Nagy György

 

Dr. Kiss Emese

 

Előadóterem, a háttérben a lupuszos roll-up-unk

 

Dr. Czirják László

 

Dr. Szűcs Boglárka

 

Dr. Kovács László

 

A standunk

 

Purgel Zoltán

 

 

A Magyar Lupus Egyesület hírei

Lap tetejére
×
Állj mellénk!

Rátérünk a lényegre. Weboldalaink ingyenesen látogathatók, de nem ingyen készülnek. 24 évvel ezelőtt alapított közhasznú civil szervezet vagyunk, de kormányzati megszorítások és a beszűkült pályázati lehetőségek miatt bevételeink nem érik el a 24 évvel ezelőtti állapotot sem. Kérjük támogass bennünket, hogy közhasznú tevékenységünket a jövőben is el tudjuk végezni.

Köszönjük!

 

×
Legyél tagunk!

Legyél az 1993-ban alakult Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület tagja!

Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik

a Te ügyedet képviseli.

Ezen kívül tagjaink hozzá tudnak férni a csak tagok számára elérhető egyedülálló videó tartalomhoz és szolgáltatásokhoz. 

Tagbelépés