Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Purgel Zoltán ügyvezető Lupusz Világnapi köszöntője

A Magyar Lupus Egyesület a koronavírus-járvány okozta szigorítások miatt ebben az évben május 10-én online programot szervezett a Lupusz Világnapja alkalmából.

Az alábbi felvételen Purgel Zoltán ügyvezető köszöntőjét nézhetik meg. Szerzői jogi okok miatt az elhangzott orvosi előadásokat csak Facebook Live-ban lehetett megtekinteni, nyilvánosan nem publikálhatjuk, felvételről a megtekintést kizárólag zárt rendszerünkben, a Magyar Lupus Egyesület tagjai számára biztosítjuk.

Már elkezdtük szervezni a jövő évi rendezvényt, a tervezett időpont: 2022. május 7. szombat délután – a helyszín: Budapest, Országos Egészségbiztosítási Pénztár székházának konferenciaterme (Budapest, 13. kerület, Váci út 73/A). Sajnos fent kell tartanunk a változtatás jogát, mert nem látjuk előre, hogy milyen szigorító intézkedések lesznek 10 hónap múlva. Ha nem sikerül programunkat megtartani, online eseménnyel fogjuk pótolni.

{source}<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/nUCoYE65d78″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>{/source}

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató