Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Legyél a Magyar Lupus Egyesület tagja!

  • Tagdíjad rendszeres fizetésével támogatod azt a közhasznú civil szervezetet, amelyik a Te ügyedet képviseli. Azért küzdünk, hogy Magyarországon az autoimmun betegséggel élők jobb egészségügyi ellátást kapjanak, s még több célzott terápiás kezelés legyen elérhető számukra. Civil szervezetünk folyamatosan lobbizik azért, hogy a munkát vállaló betegtársak adókedvezményt és jobb munkakörülményeket kapjanak. Azt szeretnénk, ha a munkaképtelen betegtársaink nagyobb összegű rokkantsági- vagy rehabilitációs ellátást és szociális segélyt kapjanak, az orvosi felülvizsgálatok még igazságosabbak legyenek. Kapcsolatban vagyunk európai ernyőszervezetekkel és magyar intézményekkel (NAV, NRSZI, ONYF, NBF). Ha sokan vagyunk, ezeket a célokat könnyebben érhetjük el!
    Civil szervezetünk teljesen nonprofit alapon működik, tisztségviselőink, önkénteseink nem kapnak fizetést, csekély működési költségünk van. Becsületes – NEM profitorientált betegszervezet vagyunk!
    Sajnos az utóbbi időben jelentősen csökkent taglétszámunk, s el kellett gondolkodnunk civil szervezetünk megszüntetésén is. Weblapjainkon évente több százezer oldalletöltést regisztrálunk, amely egy kiemelkedő adat, de ezek és a többi közhasznú tevékenységeink (újság, betegtájékoztatók, betegfórumok) költségét nekünk kell fizetni. Ha megszűnik egyesületünk, ezek sem lesznek többé elérhetők. Ráadásul pályázati és adománygyűjtési lehetőségeknél mindig a társadalmi támogatottságunkat kell igazolni – amely a taglétszámunkat tekintve egy szomorúan rossz érték – ezért a legtöbbször ezektől a forrásoktól is elesünk.
    Tagdíjunk évente 3.000 Ft, havonta egy gömb fagyi ára. Támogass ezzel bennünket, legyél tagunk.

Azt szeretnénk, ha a fenti pontokban felsorolt indokokért lennél tagunk. De meg kell említenünk, hogy Tagjaink számára az alábbi lehetőségeket is biztosítjuk.

Várjuk tagbelépésed!

Tagbelépés ide kattintva.

Üdvözlettel: Purgel Zoltán ügyvezető

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató