Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Meghívó Lupusz Világnapi rendezvényünkre

 {modal href=”images/377.jpg”}{/modal} 

A Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület sok szeretettel meghívja lupusz világnapi programjára, amely 2015. május 10-én (vasárnap) 12.00 – 17.00 óráig lesz Debrecenben, a Centrum Hotel (Kálvin tér 4.) Centrum rendezvénytermében.

{modal href=”images/377.jpg”}{/modal}

Egyesületünk 2015. május 10-én (vasárnap) (a lupusz világnapján) tartja programját Debrecenben, a  Centrum Hotel (Kálvin tér 4.) Centrum rendezvénytermében. A Rendezvényteremnek külön bejárata van, az önkormányzat felőli kapuátjáró felől közelíthető meg a Centrum Rendezvényterem feliratú széles üvegajtón keresztül.
Budapestről Debrecenbe nagyon jó a vonat-közlekedés, a Nyugati Pályaudvarról 8:28 órakor indul sebesvonat, amely 11:29 órára ér Debrecenbe. Vagy 9:23 órakor indul InterCity vonat, amely 11:49 órakor ér Debrecenbe. Debrecenbe vonattal érkezve a vasútpályaudvarról az 1-es és 2-es villamosokkal lehet eljutni a helyszínre, a Kálvin tér megállónál kell leszállni.
Ezt a rendezvényünket a tavalyi (nagy sikerű) szegedi Lupusz Világnapi programhoz hasonlóan terveztem. Lesz kisvonatos városnézés, lupusz totó és kettő komoly orvosi előadás kiváló előadóktól.
Ez a nap a lupusszal élő betegekről szól, legyünk együtt ezen a napon, úgy mint a világ többi országában is. Sok szeretettel várunk mindenkit a rendezvényre. Előzetes regisztráció nem szükséges, de nagy segítség lenne számunkra, hogy aki el szeretne jönni küldene egy e-mailt vagy SMS-t, hogy előzetesen fel tudjam mérni a létszámot.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató