Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Segítsen kampányunkban!

Nagyon nagy hangsúlyt szeretnék helyezni idén adó egyszázalékos kampányunkra.
Ebben az évben valószínűleg a megszorítások miatt kevesebb állami támogatást kapunk programjaink megvalósításához. Szeretném, ha ez az évünk is ugyanolyan programokban és kiadványokban gazdag lenne, mint az előző év.
Ezért kérek mindenkit, hogy ne csak saját és családja adófelajánlásával segítsen, hanem keresse meg távolabbi ismerősét, rokonát, barátját, kollégáját, szomszédját, stb. Az autoimmun betegek nagy része rokkantnyugdíjas. Mivel nincs adójuk, így rendelkezni sem tudnak az egy százalékról. Ez az egyik olyan tény, amelyben hátrányban vagyunk más szervezetektől. Ezért is fontos a kampánymunka!
Ennyit kérem tegyen meg mindenki egyesületünkért! Nem nagy munka, de rengeteg segítség!


Hogyan segíthet?

1. Letöltheti szórólapunkat, s e-mailben vagy személyesen (a szórólapot kinyomtatva) kérje meg családtagjait, rokonait, barátait, kollégáit, ügyfeleit, könyvelőjét, iwiw-es partnereit, stb. hogy adójuk egy százalékát egyesületünknek ajánlják fel. Lehet kérni nyomtatott szórólapot is, melyet postai úton el tudunk juttatni.

2. Adjon fel olyan nyomtatott újságokba apróhirdetést, melyért csak az újság megvásárlásával kell fizetni. (Pl. Apró-, Bazár-, Irányár-, stb. újságok. ) Hirdetés szövege: Csak egyet kérünk, az adó egy százalékát… Magyar Lupus Egyesület. Adószám: 18157860-1-06 www.lupusz.hu Weboldalunkon meggyőződhet, nagy múltú, valóban becsületes, aktív szervezetről vagyunk. Köszönjük! A hirdetés feladási szelvény mellé meg lehet fogalmazni egy levelet a szerkesztőségnek, hogy cserében feltüntetjük támogatóink között logóját, weboldala címét. Ilyen levéllel lehet próbálkozni fizetős újságoknál is. (Pl. Szuperinfó.)

3. Ha van internet elérése, küldjön távolabbi ismerőseinek, stb. szép hangú levelet, melyben adójuk egy százalékának felajánlására kérjük. (A levél szövege elkérhető Purgel Zoltántól a zoltan@purgel.hu e-mail címen.)

Ezúton szeretném megköszönni Kátai Andrea munkáját!
Andi nagyon sok könyvelőirodát keresett meg egy százalékos felhívásunkkal.
Köszönöm több napos munkáját!
 

Adó egy százalékos szórólapunk (pdf)

Adó egy százalékos szórólapunk (jpg)

Adó egy százalékos felhívásunk, e-mailes (jpg)

 

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató