Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Tagdíj fizetés

A Magyar Lupus Egyesület tagdíja nem emelkedett, a 2011-es évre a tagdíj összege 2500 Ft. Kérjük tagjainkat, hogy egyesületünk zökkenőmentes működése érdekében 2011. január 31-ig egyenlítsék ki a tagdíjat. Az egyesületi tagdíj bevételünket KIZÁRÓLAG működési költségeink finanszírozására használjuk fel, pl. postaköltség, telefonköltség, weboldal fenntartás, nyomtatványok, stb… (Gyakorlatilag az egész évben befolyt tagdíj bevételek csak az éves postaköltségünket sem tudják teljes mértékben fedezni. ) Tagjainknak küldtünk készpénzátutalási megbízást (sárga csekket), de a tagdíj kiegyenlíthető banki átutalással az 57200062-10027202 számlaszámra (Ez a fizetési mód a legbiztonságosabb. Kérjük, hogy ha nem saját számlájáról utalja a tagdíjat, a közleményben tüntesse fel a tag nevét!), postautalványon (piros csekken), levélcímünkre: 6635 Szegvár, Kórógy u. 69. Magyar Lupus Egyesület vagy személyesen a 2010. november 13-i és november 27-i találkozónkon, 13-14 óráig. Cím: ORFI Lukács Klub Budapest, Frankel Leó u. 25-29.
A 2010. évi tagdíj kiegyenlítését igazoló bélyeget (melyet a tagsági kártyába kell ragasztani) 2011. március 15-ig küldjük meg azon tagjainknak, akik a befizetési határidőt betartva, kiegyenlítették tagdíjukat. Késedelmes kiegyenlítés miatt a későbbiekben nem tudjuk pótolni a bélyeget! Aki szeretne új tagsági kártyát, kérésre díjmentesen küldünk. (Előfordulhat azon tagjainknál, akik a 2010. évben váltottak tagságot, hogy nem kaptak tagsági kártyát. Ezt 2011. március 15-ig pótoljuk!)
Amennyiben a tagdíj kiegyenlítése a feltüntetett határidőig nem történik meg, alapszabályunk értelmében a tagság automatikusan megszűnik. Amennyiben az adatokban változás következett be, kérjük, azt is jelezzék mihamarabb!
2011-ben kizárólag érvényes tagsággal rendelkező tagjaink a következő lehetőségekkel élhetnek:
– Megkapják postai úton:
– A négy alkalommal megjelenő „Lepke” című hírlevél kiadványunkat,
– A minimum egyszer megjelenő „Pillangó” című betegtájékoztató magazinunkat,
– DVD kiadványainkat, melyen neves orvosok tartanak előadást a lupuszról,
– Egyéb betegtájékoztató kiadványainkat, ajándékainkat.
– Hozzáférhetnek weboldalainkon található előadások videófilmjeihez.
– Beleszólhat, és ha aktív tag, szavazati joga van az egyesületben zajló ügyekbe.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató