Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Postai küldemények

            

Március 8-án (hétfőn) lett feladva nagy mennyiségű postai küldemény tagjainknak és partnereinknek. A küldeményekben az eddig megszokottól sokkal nagyobb tartalom található: Pillangó magazin, Lepke újság, Reuma Híradó magazin, 5. DVD-nk, a „Legfontosabb kérdések és válaszok” című kiadvány, valamint egyéb nyomtatványok. Az A4-es méretű, nehezebb borítékot nem biztos, hogy a postások kézbesítik a levélszekrénybe, valószínűleg értesítőt hagynak. Kérek minden tagot, hogy ha a héten nem érkezik meg a küldemény, érdeklődjön a postásánál!
Egyesületünk életében ekkora mennyiségű és értékű csomag még nem lett postázva tagjainknak és partnereinknek. A kb. 1.600.000 Ft értékű küldeményt „két fordulóval” tudta elszállítani a Posta autója székhelyünkről. Nagyon szeretetném, ha mindenkihez eljutna küldeményünk, hiszen nagyon sok pénzbe és munkába került ezeknek a kiadványoknak a megvalósítása.
Többen érdeklődtek, hogy hogyan tudnának hozzájutni Pillangó, Lepke és a „Legfontosabb kérdések és válaszok” c. küldeményünkhöz. A régebben közölt információkkal ellentétben nem kerül kereskedelmi forgalomba egyetlen kiadvány sem, tehát pénzért sehol sem lehet megvásárolni. A legbiztosabb hozzájutás, ha belépnek egyesületünkbe tagnak. (Tag szeretnék lenni… menüpont) Egyébként küldtünk autoimmun centrumoknak és szakrendeléseknek is kiadványainkból, azzal a szándékkal, hogy azon betegtársaink is hozzájussanak kiadványunkhoz, akik nem tagjaink. Küldtünk csomagot Budapesten Dr. Kiss Emese Főorvosnőnek, Dr. Nagy György Adjunktus Úrnak, Dr. Pozsonyi Teréz Docensasszonynak, Dr. Gergely Péter Professzor Úrnak. Debrecenbe küldtünk Dr. Tarr Tünde Doktornőnek, Szegedre Dr. Kovács László Adjunktus Úrnak, Pécsre Dr. Czirják László Professzor Úrnak.
Hamarosan weboldalunkon is megjelennek a kiadványok letölthető vagy megnézhető formátumban.

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató