Magyar Lupus Egyesület
SLE-vel élők civil szervezete

Még 10 nap az „egy százalékok” felajánlásához

Magánszemélyek május 20-ig nyilatkozhatnak adójuk egy százalékának felajánlásáról. Közhasznú egyesületünknek minden évben a legnagyobb bevétele az egy százalékos felajánlásokból származik. Sajnos az utóbbi évben ez a bevételünk is a csökkent személyi jövedelemadó kulcs és a növekvő munkanélküliség miatt. Ezért arra szeretnék kérni minden betegtársat és pártolót, hogy ismerőseit is kérje meg, hogy adójuk egy százalékát a Magyar Lupus Egyesületnek ajánlják fel.
Minden évben az adó egy százalékból befolyó bevételünket 100%-ban cél szerinti tevékenységünkre használjuk fel: ingyenes betegfórumok rendezése, újságok és egyéb tájékoztató kiadványok.
Az egy százalékokból (más „óriásplakátos” civil szervezetekkel ellentétben) mi egyetlen fillért sem költünk működési költségre. Csekély működési költségeinket a tagdíjbevételekből finanszírozzuk. (Egyesületünkben mindenki ingyenesen, fizetés nélkül végzi feladatát. Nincs adó- és járulékfizetési kötelezettségünk, nincs mobiltelefon előfizetésünk, nincs internet előfizetésünk és iroda fenntartási költségünk. Nem terhelik az egyesületet közüzemi szolgáltatások: áram, földgáz és víz szolgáltatások. Nem költünk adó egyszázalékos és más fizetett médiareklámokra sem.) Weboldalunkon részletesen beszámolunk éves tevékenységünkről, letölthetők közhasznúsági jelentéseink, működik felügyelőbizottságunk, és bárki számára betekintést engedünk könyvelésünkbe.
Kérek minden betegtársat, olvasót, hogy segítsen egy százalékos kampányunkban, s ajánlja fel adója egy százalékát a Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesületnek!

Adószámunk: 18157860-1-06

Köszönettel: Purgel Zoltán elnök
Schopper Gabriella Magyar Lupus Egyesület

Portálunk sütiket használ. Elfogadom Olvasd el

Adatkezelési tájékoztató